Hvem er vi?

Historien bag

DataContexts ApS er en virksomhed stiftet i Smilets By, Aarhus. Her holder vi til endnu, hvor vi lige nu huser seks glade medarbejdere på kontoret. Data er hele omdrejningspunktet for vores virksomhed, hvor vi dagligt sidder og arbejder med data – og mere specifikt produktdata. Af dette udsprang vores PIM-system, Prduct, og dets to udvidelser, Mobile Labels og Product Catalogue. Vi ønskede at tilbyde services til forhandlere og producenter – store som små -, der kunne være med til optimere deres arbejdsprocesser og oprette et gnidningsfrit dataflow iblandt partnere.

I forlængelse af dette ville vi også give virksomheder en mulighed for at arbejde med deres produkter gennem en ny dimension via et digitalt univers. Hertil kom idéen til Mobile Labels, hvor du kan få lov til at lave storytelling på en ny og engagerende måde. Vi ved også, hvor vigtigt det er at give kunder et overblik, hvorfor oprettelsen af Product Catalogue blev aktuelt.

Vores mission

Efter at have set på uendeligt meget produktdata – og kvaliteten på dem – besluttede vi os for at oprette et PIM-system, der gør det nemt og overskueligt at arbejde med data. Vi har hørt mange historier om producenter, der skal videresende deres produktdata manuelt til deres forhandlere gang på gang igen. En proces, der er tidskrævende og til tider medfører fejl i produktdataen.

Vi ved, at tid er værdifuldt. Det er de færreste, som ønsker hovedet begravet i et Excel-ark hele dagen, når de kan bruge tiden på noget andet. Det skal være nemt at arbejde med data, både for producenter og forhandlere. Vi håber derfor på, at vores services kan være med til forbedre kvaliteten af produktdata, mindske fejl, generere mere tid og dermed øget produktivitet.

Som så mange andre bliver vi også grebet af en god historie om et produkt. Hvorfor et mærkes navn er som det der, hvorfor det er vigtigt at kende regionen bag denne sort af tomater eller hvordan man optimalt skal anvende denne fugtighedscreme – det kan bare være besværligt at fortælle netop dét på en fysisk emballage. Derfor oprettede vi Mobile Labels med henblik på at give virksomheder muligheden for at fortælle deres egen historie, som de ønsker. Det kan være alt fra en udvidet liste over anvendelse af et produkt, en madopskrift, en sådan-gør-du-video eller blot en mere dybdegående beskrivelse af et produkt. Hvad end det skal være, bestemmer du.